Núria Ostáriz

AGENTE LITERARIA. SELECCIÓN DE MANUSCRITOS.INFORMES DE LECTURA


BARCELONA


nuriao65@hotmail.com

 

Qui sóc

Em dic Núria Ostáriz i després d’una llarga carrera professional como a lector en català i castellà per a editorials y agències literàries, des fa uns anys també ofereixo informes literaris en català a escriptors.

Vull ajudar a l ‘autor a analitzar objectivament el seu text, reconèixer els punts positius y els punts febles de la seva obra i progressar en la creació literària.

El meu objectiu és que els informes siguin àgils, i pràctics a preus molt assequibles per a tots aquells que vulguin obtenir llum sobre el seu projecte literari. A més, si alguna de les obres crida la meva atenció per la seva qualitat o atractiu comercial proposaria a l ‘autor assessorament i representació en el seu viatge editorial.

Col·laboro com a assessora externa a Destino, Maeva, Grup 62 (Columna, Edicions del Raval)  i Edebé,

Llegeixo català i castellà i faig els informes en la llengua que l’autor triï. 

El éxito de la publicación.

El sendero hacia la publicación de una obra es largo y está sembrado de obstáculos, no obstante, igual que todo camino iniciático, si consigues alcanzar tu objetivo la satisfacción personal te hará olvidar escollos y sinsabores. 

Tal vez tengas una buena idea, un borrador o una primera versión de tu texto. O incluso una obra ya terminada. Y estás en ese punto en el que necesitas ayuda externa, objetiva y profesional. 

Después llegará la segunda etapa del camino: la búsqueda de editor. 

Y por fin la meta:  el lector. La persona con la que establecerás una conexión única.

Hay numerosas opciones para que tu libro vea la luz pero siempre tendrás que partir de esa primera casilla de salida en que la idea cobra forma, se desarrolla y se perfecciona.  

Contacto:

nuriao65@hotmail.com
 
nostariz40@yahoo.com